Underhållning i Stockholm

Gondolen
Läs mer om Gondolen på http://www.eriks.se/

Sturecompagniet
Sturecompagniet, en av Sveriges mest anrika och legendariska nattklubbar, liknar med sin unika sekelskifteslokal och unika takhöjd, inget annat i landets krogliv. Fyra salar i två plan runt en vacker ljusgård gör Sturecompagniet till en magnifik nattklubb med flera enheter och stilar.

Eriksdalsbadet
Eriksdalsbadet är Sveriges nationalarena för simidrott som byggdes för 1962 europeiska Aquatics mästerskap. Den nya Eriksdalsbadet byggdes 1999 och ritades av arkitekten Björn Thynberger.

Icebar
Världens första permanenta isbar, med is från det världsberömda Ishotellet i Jukkasjärvi, Lapland. Allt utom vätskan i drinkarna är gjort i is och temperaturen är konstant minus fem grader (23 23 grader Fahrenheit).

Spy Bar
Den legendariska Spy Bar ligger i hjärtat av Stureplan och är Stockholms mest kända nattklubb. Här trängs mediefolket med den mer alternativa publiken. Vill du vara säker på att komma in så var ute i god tid. Klubben är alltid välfylld och kön lång. Mellan tre och fem är stämningen som bäst.

Sky Bar
Elegant och lyxig cocktail lounge och skybar med spektakulär 360-graders utsikt över hela Stockholm från toppen av en skyskrapa på Södermalm. Öppet till tre på helgerna. Även restaurang.

Tivoli Gröna Lund
Läs mer om Gröna Lund på http://www.gronalund.com/

Berns Salonger
Läs mer om Berns Salonger på http://www.berns.se/

Engelen
Engelen är en kombination av restaurang, pub och nattklubb. Restaurangen har ett klassiskt svenskt taverna meny och livemusik från puben scenen. De spelar många genrer av musik och stämningen är folklig.

Golden hits
Golden Hits är perfekt om du gillar pop hits och karaoke. Cheery disco atmosfär med inredning som tar dig tillbaka i tiden. Det är ofta långa rader på helgerna, så får det tidigt. Medelålder vid Golden Hits är 30+.

Wallmans salonger
Wallmans Salonger är ett unikt koncept, känd i hela Skandinavien, som kombinerar gästfrihet med artisteri. Steg tillbaka i tiden och titta på i vördnad som dina servitörer dubbelt så konstnärliga utövande att sätta på en bländande show medan du äter.

Pub Anchor
Läs mer om Pub Anchor på http://www.pubanchor.com/

Nationalmuseet
Läs mer om Nationalmuseet på http://www.nationalmuseum.se/

Nordiska museet
Läs mer om Nordiska Museet på https://www.nordiskamuseet.se/

Sky view
Läs mer om Sky View på https://www.stockholmlive.com/skyview/om-skyview

Kulturhuset
Läs mer om Kulturhuset på http://kulturhusetstadsteatern.se/

Centralbadet
Läs mer om Centralbadet på https://www.centralbadet.se/

Hellasgården
Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Hellasgården och restiden är ca 15 min från Slussen.