Våra rum

Boka rum nu

Boka ett rum hos Interhostel Stockholm

Interhostel har billiga och fräscha rum mitt i Stockholms innerstad.
Boka rum nu

Billiga rum i Stockholm

Vi på Interhostel erbjuder en av Stockholms billigaste sängar och oss hittar du mitt i centrala Stockholm. Här kan du välja att antingen sova i någon av våra större sovsalar med upp till 14 sängplatser eller i ett privat enkel- eller dubbelrum.

Oavsett vilken typ av rum du väljer kan du vara trygg med att veta att du sover på ett av staden fräschaste hostels till ett pris som passar din plånbok. Och sover, ja det gör du bekvämt i våra IKEA-sängar med fjädermadrass som finns i alla våra rum där varje säng dessutom kommer med en tillhörande läslampa.

Alla våra privata rum och rum om fyra sängar är dessutom utrustade med LED TV och både svenska och utländska kanaler. En tråkig stund inne på rummet är alltså inget du behöver oroa dig för.

Du har självklart också gratis tillgång till vårt Wifi-nät under hela din vistelse hos oss som du kan använda till din smartphone eller surfplatta. Alla rum har även förvaringsskåp som går att låsa. Hänglås finns att köpa i receptionen för 50 SEK, man kan även ta med eget hänglås.

Gemensamma utrymmen

För att alla ska trivas och känna sig som hemma här hos oss finns Dart att spela och sällskapsspel att låna. Vårt kök är öppet från 06.00 till 23.00 och här finns kaffe och te som vi gärna bjuder på mellan 06.00 till 11.00. Alla gäster har självklart fri tillgång att använda både spisar, kylskåp och mikrovågsugnar, och här finns dessutom en gemensam plasma-TV med sport kanaler att mysa framför. Vi erbjuder självklart också fräscha och rena separata herr- och damtoaletter och duschar samt ett tvättrum där det finns möjlighet att låna tvättmaskin och torktumlare om detta skulle behövas. I receptionen, som är öppen och bemannad alla dagar från klockan 08.00 till 02.00, talar vi tre språk: svenska, engelska och ryska. Men vi lär oss nästan dagligen nya ord och hälsningsfraser från alla världens hörn. Här finns också ett bagagerum där vi gärna förvarar ditt bagage när du ankommer tidigare än överenskommen incheckningstid eller när du lämnar vårt hostel sent på kvällen. Det är också här i receptionen och i lobbyn som du hittar den senaste turistinformationen om vad som händer och sker i Stockholm.

Bra att veta:

  • Alla priser är per person (gäller ej dubbelrum).
  • Medlemskap i STF eller Hihostel är inte nödvändigt.
  • Vi tar emot de flesta bank- och kreditkort med undantag för AMX och Diners.
  • Vid stora helger och speciella event kan rumspriserna komma att ändras.
  • Större sällskap kan inte garanteras hamna i samma sovsal, därför rekommenderas att stora sällskap kontaktar oss i förväg via telefon eller e-mail.